Storskalig vindkraft, bra eller dåligt

Energirevolutionen handlar främst om att påverka politiker till att fatta beslut som gynnar fastighetsägare (hushåll och företag) att producera el och värme småskaligt. Ett exempel är att det borde vara ekonomiskt att sälja överskottsel tillbaka till elnätet. Ett krav är att fastighetsägare som gör detta ska kunna dra av för den el som går tillbaka till elnätet. Det skulle kunna få igång energibesparingen i Sverige markant.

Men jag skriver även om vindkraft och övrig kraft i allmänhet. På bloggen behandlas även roliga nyheter inom energi och jag kommenterar gärna debattinlägg på olika webbsidor.
Sedan är det alltid roligt med kommentarer på bloggen, även om debattörerna inte håller med mig. De senaste kommentarerna handlade om storskalig vindkraft. Är det bra eller dåligt? Kommentera gärna frågan på bloggen.
Solceller, solvärme, solenergi, vindkraft, vattenkraft, miljöteknik, cleantech

Kommentarer
Postat av: roger

Har du kollat in www.lightlab.se med erik åsbrink som ordförande. Känns bra att vara svensk om de kan ersätta lågenergilampor o glödlampor.85 lumen per w 10.000 timmar mål under 2011. läs kommuniken från förra veckan.

2011-01-11 @ 19:24:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0